Rozválený plát těsta o síle cca 5 mm z obou stran pomoučíme a formičkou vykrojíme.
Stisknutím tlačítka vytlačíme vykrojený tvar do dlaně druhé ruky a umístíme na vymaštěný plech nebo pečící fólii.
Příprava těsta na sýrového preclíky: 50 dkg hladké mouky, 25 dkg nastrouhaného eidamu, 25 dkg tuku, 250 ml šlehačky nebo smetany, 1 lžička soli, 1 žloutek, 1 prášek do pečiva, 2 lžičky vegety. Zdobíme kmínem, mákem,sazemovým semínkem nebo hrubou solí, pečeme do růžova cca 12 - 15 minut při 150°C.
Výborné k vínu nebo pivu.
Při čištění: vyšroubujeme vrut ve spodní části vyhazovače a formičku rozebereme. Umyjeme v teplé vodě v běžných saponátových prostředcích. Po oschnutí opět sestavíme.
EAN 8594011950680
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze
Přidat hodnocení mohou pouze zákazníci, kteří zboží zakoupili.
Přihlaste se do svého účtu, abyste mohl(a) přidat hodnocení.
Přidat recenzi